Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@11:10:35 GMT

شهید مدافع حرم «شعبان نصیری» کیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۳۴۷۷

شهید مدافع حرم «شعبان نصیری» کیست؟

یک نویسنده کتاب گفت: شناخت ۲۰ ساله من و درک ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار سبب شد تا احساس کنم که مسئولیت نوشتن و جمع‌آوری خاطرات این شهید بزرگوار را دارم، هدف من معرفی بزرگ مردان و قهرمانی بود که صادقانه از جان خود گذشتند تا میهن و اسلام را سربلند نگه دارند.

زینب سوادچی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون کتاب «برایم حافظ بگیر» گفت: کتاب «برایم حافظ بگیر» روایتی از زندگی فرمانده مدافع حرم شهید شعبان نصیری است که در ۵ خرداد ۹۶ به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهید شعبان نصیری در قرارگاه فوق سری نصرت حضور موثری داشت و فعالیت‌های گوناگونی را در کنار فرماندهان این قرارگاه از جمله سردار محمد باقری و سردار شهید علی هاشمی انجام می‌داد. او از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس بود.

وی به علت نگارش کتاب «برایم حافظ بگیر» بیان کرد: شناخت ۲۰ ساله من و درک ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار سبب شد تا احساس کنم که مسئولیت نوشتن و جمع‌آوری خاطرات این شهید بزرگوار را دارم، هدف من معرفی بزرگ مردان و قهرمانی بود که صادقانه از جان خود گذشتند تا میهن و اسلام را سربلند نگه دارند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفى آخرین كتب منتشر شده اینجا کلیک کنید

سوادچی ابراز کرد: شهید نصیری شخصیتی ارزشمند و در عین حال پیچیده داشت، همین امر سبب شد تا دست به جمع آوری اطلاعات از منابع موثق و استفاده از مصاحبه‌هایی که در گذشته با وی داشتم کنم، البته من معتقد هستم که ۱۴۰ ساعت مصاحبه‌های متفاوت با افراد مختلف پیرامون شخصیت شهید نصیری کم است با این حال آنچه را که به دست آوردم راه برای تهیه و تدوین کتابی با عنوان «برایم حافظ بگیر» فراهم کرد.

وی به شیوه نگارش کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره و تاکید کرد: از آنجا که قصد داشتم کتابی فراهم کنم که منبعی مستند و تاریخ نگاری موثق برای آیندگان باشد کتاب را به شیوه خاطره نویسی تالیف کردم، از سوی دیگر برای اینکه کتاب به عنوان منبعی موثق و مستند برای تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری باشد کتاب را بر پایه مستندات پایه گذاری کردم، بدین ترتیب شخصیت و جایگاه این شهید بزرگ را معرفی و هنرمندان را در تولید آثار هنری همچون فیلم‌های سینمایی و یا آثار مکتوب همچنین محتوایی برای فضای مجازی یاری کردم.

نویسنده کتاب «برنده واقعی» به ویژگی‌های کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره و ابراز کرد: کتاب «برایم حافظ بگیر» می‌تواند به عنوان یک دایره المعارف مورد استفاده قرار گیرد، زیرا علاوه بر مستندات و نکاتی جذاب جالب و قابل توجه در آن گنجانده شده است، نکاتی که در حین مصاحبه و یا جستجو برای کسب اطلاعات بیشتر به آن دست یافتیم، برای تولید این اثر جستجویی بسیار گسترده شکل گرفت، در این کتاب به خاطراتی از شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نیز اشاره‌هایی شده است که در جای خود خواندنی است.

سوادچی پیرامون کتاب «برایم حافظ بگیر» اظهار کرد: با اینکه خودم به جمع‌آوری اطلاعات و مستندات پرداختم و در عین حال مصاحبه‌های بسیاری را پیرامون این شهید بزرگوار جمع‌آوری کرده بودم، اما هرچه بیشتر جلو می‌رفتم با ابعاد شخصیتی شهید نصیری بیشتر آشنا می‌شدم، من بیست سال از نزدیک وی را دیده و با وی صحبت کرده بودم، اما متوجه شدم شناخت من از این شخصیت بزرگوار کافی و کامل نبوده است.

وی اهمیت نگارش کتاب پیرامون شهدا را مورد بررسی قرار داد و افزود: نوشتن کتاب در حوزه ادبیات دفاع مقدس خصوصاً کتاب‌هایی مانند کتاب «برایم حافظ بگیر» بسیار ارزنده است، زیرا این نوع کتاب‌ها با نگاه ویژه خود برای جوانان و نوجوان پیام‌های بسیار خوبی را به همراه دارد، شهدایی همچون شهید نصیری در واقع الگو‌هایی ارزنده و ارزشمند برای سبک زندگی جامعه امروز هستند، چنانچه رویکرد آنان را مد نظر جوانان قرار بگیرد قطعاً شاهد کاهش چالش‌های اجتماعی جامعه امروز خواهیم بود.

نویسنده کتاب «بال‌های مهربانی» به بخش‌هایی از کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره و تاکید کرد: از آنجا که شهید شعبان نصیری ارتباط بسیار خوبی با جوانان و نوجوانان داشت و توانسته بود بیشتر اطرافیان و دوستان جوان را با خود همراه کند خود شخصیتی ارزنده و اثر گذار بر اذهان جامعه محسوب می‌شد، اگرچه او سال‌ها در جبهه هشت سال دفاع مقدس به مبارزات گسترده علیه ظلم رژیم بعث پرداخته بود و پس از پایان جبهه به مدافعان حرم پیوسته بود و دوشادوش آنان برای حفظ اسلام و منطقه تلاش فراوانی کرد، اما جذابیت شخصیت وی به حدی بود دوستداران نوجوان و جوان فراوانی را داشت.

وی به تهیه و تدوین و تالیف کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره و تصریح کرد: من مصاحبه‌ها و اطلاعات بسیاری جمع آوری کردم و تلاش داشتم برای اینکه کتاب «برایم حافظ بگیر» کتابی ارزشمند شود گلچین آن را انتخاب کرده و در اختیار مخاطب قرار دهم لذا اسامی مصاحبه‌ها خاطره‌هایی که در کتاب گنجانده شده دسته بندی کردم، لذا باید تاکید کنم که کتاب کاملاً مستند نگاشته شده و به هیچ عنوان زاییده ذهن نویسنده نیست.

وی به بخش‌های دیگری از کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره و بیان کرد: کتاب «برایم حافظ بگیر» را برای همه سنین و در عین حال همه نوع سلیقه‌ای نوشته ام، در این کتاب علاوه بر خاطرات، داستانهای کوتاه جذاب و خواندنی نیز وجود دارد، مطالبی که عموماً مخاطبان امروزی علاقه بیشتری دارد و کمتر خواننده را خسته می‌کند.

سوادچی به پیام کتاب «برایم حافظ بگیر» اشاره وی خاطر نشان کرد: پیامی که در بند‌ها و فصل‌ها و خاطره‌های متعدد این کتاب نهفته است در حقیقت بیانگر این مهم است که شهدا دست یافتنی نیستند و هر فرد می‌تواند با در پیش گرفتن رویکرد شهدا خود را به آنان نزدیک کند، شهدا افرادی هستند که با خودسازی توانستند به این درجه والا از اخلاص دست یابند و همین اخلاص آنان بود که سبب شد خداوند نگاهی ویژه به آن نداشته باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات معرفی کتاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات معرفی کتاب شهید بزرگوار برایم حافظ بگیر شعبان نصیری شهید نصیری مصاحبه ها جمع آوری سبب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • توماس توخل: درخواست هواداران؟ برایم خوشایند است؛ سرژ گنابری مقابل رئال مادرید گل می‌زند
  • بزرگداشت شهیده راحله روشنگر شهید مدافع سلامت ماسال