Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در چنين روزها و روزگاري؛ حاج شعبان که يک عمر در جبهه هاي «جهاد اکبر» و «جهاد اصغر» مبارزه کرده بود و هيچ گاه «سپر از ترس نينداخت» و در راه احياي دين خدا ، مصداق «فلاتطع الکافرين» بود.

گروه جهاد و مقاومت مشرق - يکي از مخاطبان مشرق، دلنوشته اي را در رثاي سردار شهيد حاج شعبان نصيري نوشته و برايمان فرستاده که در ادامه مي خوانيد:
در هياهوي روزهاي پس از انتخابات، خبر رسيد که «حاج شعبان نصيري» هم رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. درست همان روزهايي که در «بحرين» به ساحت آيت ا... عيسي قاسم جسارت شد و درگوشه اي ديگر از دنيا، در حالي که قاتلان کودک کش و بي هويت اسراييلي از نقشه هايشان براي سرنگوني بشار اسد سخن مي گفتند و در نيجريه، خبري از «شيخ زکزاکي» مظلوم نبود و نمي دانستيم در چه شرايطي بسر مي برد و در عواميه عربستان، خبر از بازداشت يک روحاني ديگر شيعه مي دادند و در لبنان؛ سرزمين «جهاد» و «عماد» و «بدرالدين»ها، سيدحسن نصرالله مقاوم و مبارز، با کنايه به سعودي ها، از دموکراسي و امنيت در ايران جانانه دفاع کرد و طعنه زد به داخلي هايي که هنوز نمي دانند «رقص شمشير چو در خيمه دشمن برپاست/سپر انداختن و طعنه به شمشير خطاست» و در روزهايي که معلوم الحال منتسب به فلان جريان سياسي ، اعلام خبر پيداشدن چندشهيد غواص دست بسته ديگر را حاصل عقده گشايي آن هايي دانست که از جشن پيروزي رييس جمهور منتخب ناراحتند و مي خواهند شيريني اين جشن را تلخ کنند(!) و هنگامي که دغدغه عده اي شده بود پخش شدن و نشدن ربناي خواننده اي که در فتنه 88 «تفنگت را زمين بگذار» را عليه حافظان امنيت اين سرزمين خواند تا هتاکان راحت تر بتوانند بانک ها و سطل ها و خيابان ها را به آتش بکشند و به ساحت حضرت ارباب بي کفن جسارت کنند، وقتي «تقوا» زير چکه هاي منفعت طلبي سياسيون له شد و يادمان رفت خميني کبير چقدر نگران «وحدت» ما بود و وقتي «روح ا...» -رهبر کوخ نشينان و پابرهنه ها و زجرکشيده ها براي انقلاب و مستضعفان جهان- تبديل شد به امامي که بايد برايش «کاخ» بسازيم و در کاخ ميلياردي اش او را تنها بگذاريم تا 14 خرداد که دوباره به يادش بيفتيم و دورش جمع بشويم و در غم هجرانش بسوزيم و آرمان هايش را به گنجه فراموشي بسپاريم، وقتي دود و دم اين شهر، «دلشکسته»ها و «دل آزرده» ها را از نفس انداخته بود و به هواي حرم کربلا، بدجور محتاج کرده بود خبر رسيد که «حاج شعبان» هم آسماني شد...
او با «اسلحه» اش ، ضامن «صلح» شده بود تا آن ها که امنيت اين سرزمين را به لبخند کدخدا و برجام گره زدند، شايد يادشان بيايد خواب اسوده ما نه از خيابان هاي هتل کوبورگ و کاخ سفيد که از سه راهي شهادت شلمچه گذشت و به وعده گاه «پهلواناني نه از نسل قديم که از همين نسل جديد» در کنار حرم عقيله بني هاشم رسيد تا اقتداکنندگان به نسلي که روزگاري رفت تا با خون خود راه کربلا را باز کند، به ميدان بيايند براي دفاع از ناموس علي(ع) و روي ديوارهاي حلب بنويسند «حاشا از حريم زينب، يک آجر فقط کم گردد».
در چنين روزها و روزگاري؛ حاج شعبان که يک عمر در جبهه هاي «جهاد اکبر» و «جهاد اصغر» مبارزه کرده بود و هيچ گاه «سپر از ترس نينداخت» و در راه احياي دين خدا ، مصداق «فلاتطع الکافرين» بود، در «موصل» به آرزوي ديرينه اش رسيد. نمي دانم ؛ شايد او هم مثل شهيد سرافراز ؛ «حاج احمد کاظمي» ديگر تاب ماندن نداشت و آرزو داشت در روزگاري که ديگر خبري از «شهادت» نيست، شهيد شود. حاج شعبان وقتي رفت که برخي «جبهه رفته ها»، گذشته خود را فراموش کردند و ملاک شان از مسير املاک شان مي گذشت براي دفاع از حق و ماندن پاي اصول و آرمان ها ... و «جبهه نرفته ها» آمده اند وسط صحنه اي که بازيگرانش 2030 امضا مي کنند تا تصوير زن برهنه خالکوبي شده روي بازوي فوتباليست انگليسي بيايد و بست بنشيند وسط صفحات کتاب هاي متوسطه و بارها از روي «کوکب» املا بنويسيم اما «حسين فهميده»ها را يادمان برود و «شهيد» و «شهادت» را به بهانه «خشونت طلبي» کم کم از کتاب هاي درسي حذف کنيم و «شهادت» که به تعبير سيد شهيدان اهل قلم، «جانمايه انقلاب اسلامي» است و قوام و حيات نهضت ما در خون شهيد است ، بشود «ترويج خشونت» و کربلا بشود «درس مذاکره» و لبخند زدن به دشمن و غنج رفتن از وعده هاي سراب کدخدايان ، معناي «ديپلماسي» و «به ارمغان آوردن امنيت» و «صلح» به خود بگيرد و «اسلحه» را زمين بگذارند و شعار روي موشک را برنتابند و به افاضات در مناظرات، دل «انقلابي»ها را بشکنند و ندانند که ديپلماسي واقعي يعني اين: «سخن از صلح بگو، اسلحه را هم بردار».
من به «ربنا»ي خواننده حامي فتنه نمي انديشم، دغدغه کنسرت ندارم وقتي بهترين آواز زندگي ام؛ شنيدن اذان حاج شعبان، تنها ساعاتي قبل از شهادت است که در موصل طنين انداز شد. ربناي من لابلاي قنوت بچه هايي است که وجب وجب تن اين خاک مرده را کنديم و خاطرات نيمه جان شان را از لابلاي آن در آورديم .«چقدر چفيه و پوتين و مهر و انگشتر، چقدر آينه و شمعدان در آورديم» ...
گمان مي کنم اين روزها براي شهدا وصله ناجور شده ايم. وصيتنامه شان را زينت بخش صفحات روزنامه ها و جلسات و همايش ها و يادواره هامي کنيم و عمل به وصيت شهدا را فراموش کرده ايم. مدام از ياد ياران دم مي زنيم و وفاي به شهيدان يادمان رفته است. در گرداب سياست غرق شده ايم. شهدا را آورده ايم ميان دعواهايي که نه «اصول» دارد و نه نشاني از «اصلاح». دل بچه هاي انقلابي و حزب اللهي را به بهانه «تندرو» بودن شکسته ايم. اصلا «حزب اللهي» بودن شده «تراژدي»؛ همان تراژدي اي که شهيد آويني مي گفت دوستش دارد:« فحش اگر بدهند آزادي بيان است... جواب اگر بدهي بي فرهنگي است! سوالي اگر بکنند آزاد انديشند... سئوال اگر بکني تفتيش عقايد! تهمت اگر بزنند در جستجوي حقيقتند... جواب اگر بدهي دروغگويي! مسخره ات بکنند انتقاد است... جواب اگر بدهي بي جنبه اي! اگر تهديدت کنند ، دفاع کرده اند ...اگر از عقايدت دفاع کني ، خشونت طلبي.»
حاج ميثم مطيعي مي گفت: «ما نمي توانيم با مردم حرف بزنيم» و به گمانم اين سخن درست ترين تحليل از حال و روز اين روزهاي جماعتي است که مانده اند کجاي راه را اشتباه رفتند.
دوسال پيش، غواص ها که آمدند، پيامي با خود آورده بودند. آمده بودند بگويند ما با دست بسته هم مقاومت کرديم و تسليم نشديم، شما با دستان باز چه مي کنيد. حالا قرار است غواص ها دوباره بيايند. دست از «شعار» بکشيم. دست از «خودخواهي» برداريم. به راه مردم برگرديم که راه خميني کبير بود. «حاج شعبان» و «شعبان»ها خون شان، خون بهاي آزادي و امنيت ماست. اين را فراموش نکنيم. اين ها «شعار» نيست. اگر رنگ شعار گرفته، به جاي توهين و تهمت، بايد ديد کجا اشتباه کرديم که اينگونه تلقي مي شود. چرا به جاي تصوير خرازي ها و همت ها، «بنتن» و «شواليه» و «جکسون» رفت روي پيراهن بچه هاي دهه 70 و 80 نقش بست و «چگوارا» شد نماد آرمانخواهي و مقاومت براي نسلي که نمي داند يک گردان برود و تنها سه نفر زنده برگردند و دو هفته بدون آب و غذا در دل تپه هاي شرهاني تاب بياورند، يعني چه. دهه «حاج کاظم»ها هيچ وقت نمي گذرد. ببينيم کجا غفلت کرديم که «سلحشور»ها ، حرفشان به کرسي نشست و «عباس» ها را فراموش کرديم و «حاج کاظم»ها را به کنج عزلت رانديم و حالا حرف از شهيد مي زنيم، فيلم از شهيد مي سازيم، جلسه براي شهيد مي گيريم ، مخاطب ندارد و نداريم.
حاج شعبان وقتي مي رفت، نگفت جان پناه اصولگرا يا اصلاح طلب مي شود. براي «همه» ما رفت تا رييس جمهور منتخب مملکت، خود را تنها رييس جمهور همان هايي که به او راي دادند، نداند. در هياهوي انتخاب اين و آن، کاش برگرديم به همان روزهايي که شهدا روي تابلوي جبهه ها مي نوشتند « ما تو را انتخاب کرديم حسين» و کاش انتخاب همه ما «حسين» باشد ؛ همان انتخاب «خرازي» ها و «کاظمي» ها و «همت»ها و «همداني»ها و «شوشتري»ها و «طهراني مقدم» ها و حاج شعبان ها که دلمان برايشان تنگ شده و مي شود ...
راستي! شيخ عيسي قاسم هنوز در اسارت خانگي است، شيخ زکزاکي هنوز در زندان است، شيعيان پاراچنار و زاريا و عواميه و عراق و سوريه و بحرين هنوز رنج مي کشند و ستم مي بينند. آن هايي که شعار « نه غزه نه لبنان» سر مي دادند ، نمي دانند سيدحسن نصرالله در لبنان، براي آرمان هاي ما مبارزه مي کند و سوريه، خط قرمز است که مجبور نباشيم در اصفهان و تهران و مشهد، شاهد هتک حرمت ناموس مان باشيم. نمي دانند زکزاکي در اوج ناامني، ميليون ها نفر را در نيجريه شيعه کرد و ما در دل امنيت،نمي توانيم حتي يک نفر را مسجدي کنيم. او به گردن ما، به گردن همه ما حق دارد اگر مسلمانيم و اگر خود را پيرو مرام و مکتب همان آقايي مي دانيم که مي گفت اگر دين نداريد، لااقل آزاده باشيد. جاي شما خالي است ميان ما حضرت ارباب تشنه لب بي کفن... من الغريب الي الحبيب...
سميه پارسادوست

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانکها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • انتقاد تند ابطحی از مهدی نصیری: بد پوست خربزه ای زیر پایت انداخته‌اند تا تمامت کنند /نه شاهزاده می‌تواند به تاجزاده نزدیک شود، نه تاجزاده علاقمند است
  • نخستین مدال ایران قطعی شد/ شعبان از دور رقابتها کنار رفت
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • هاکان فیدان: ترکیه آماده است بین اسرائیل و فلسطین به عنوان ضامن عمل کند
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟